OMEGA 3 – Elixirul din
peste

Omega 3 sunt acizi grasi care se gasesc in mod natural in peste. Sunt grasimi sanatoase care ajuta la functionarea optima a organismului si care nu pot fi procurate decat prin nutritie sau suplimente dietetice.

Pestele, prin continutul sau ridicat de Omega 3, este varianta ideala de aport a acestor acizi grasi benefici. Consumul constant al produselor din peste, in special al celor de provenienta naturala, va ofera o modalitate delicioasa de a va mentine sanatatea.

Exista foarte multe beneficii dovedite ale Omega 3: Intarirea sistemului imunitar, Prevenirea afectiunilor cardiovasculare, Reducerea colesterolului, Intarirea sistemului Nervos, Reglarea tensiunii arteriale si Reducerea inflamatiilor.

Multe institutii de sanatate publica recomanda consumul produselor din peste de cel putin 2 ori pe saptamana, pentru a asigura aportul minim de Omega 3 si a reduce riscul de afectiuni cardiovasculare.

Printre pestii cu cel mai bogat continut de Omega 3 se numera: Somonul, Macroul, Pastravul si in genere orice peste mai gras.

Consumul regulat de produse din peste nu este numai o alegere culinara rafinata ci si un ajutor uimitor dat propriului organism. Mancam bine si ne facem bine!

No Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AcasaCategoriiCont
Căutare
Contactează-ne prin wapp